Kokain függőség kezelés diszkrét és hatékony megoldásokkal!

Kokain függőség kezelése

 Amennyiben úgy érzed, hogy változásra, változtatásra van szükséged, hogy boldogabb és kiegyensúlyozottabb legyen a magánéleted!

 Esetleg egyre nagyobb problémákat okoz az életedben a kokain használata?

 Gyakran az alkohol és a kokain használata együtt jár.

 

A függőségről alapvetően két megközelítési mód terjedt el világviszonylatban

 

 

Én a teljes felépülésben hiszek!

Hiszek a változásban, hiszen én magam is ebben a helyzetben voltam 2000. előtti években. Életem zsákutcába került a túlzott alkohol és drogfogyasztás miatt. Elkerülhetetlen volt a szembenézés önmagammal és egy új út megfogalmazása. Ebből következtek a célok. Így lettem segítő szakember. 2001. -óta segítem a hozzám forduló ügyfeleimet. Szinte azóta folyamatosan képzem magam. Addiktológiai tanácsadó, család -rendszer terapeuta, coach és szupervizor vagyok, de ami a legfontosabb, hogy szeretem a hivatásomat és békességben vagyok önmagammal.

 

Miért alakul ki a függőség?

Függőségre az emberek különböző mértékben fogékonyak. Tehát nem lesz mindenki függő, aki valamilyen szert használ. Összességében az adott személy személyisége, tulajdonságai, a függőségre való hajlam miatt alakulhat ki függőség. Ebben sok minden szerepet játszik, de különböző mértékben. A biológiai, genetikai okok mellett a családi minták, szokások, a szocializáció és a feldolgozatlan traumák szerepe is jelentős. Fontos a szülő gyermek érzelmi kapcsolat minősége, de a kortársak és a lakóhely is szerepet játszhat ebben.

 

Hogyan alakul ki a függőség?

Az agyunk jutalmazási rendszere úgy működik, hogy örömöt vált ki belőlünk az, amikor valamilyen pozitív hétköznapi esemény történik. Például a testmozgás, finom étel vagy édesség elfogyasztása stb. Ez a folyamat arra ösztönöz bennünket, hogy újra és újra megismételjük ezeket a dolgokat, hiszen akkor ismételten tapasztalni fogjuk ugyanazt a pozitív érzést. A szenvedélybetegeknél egy bizonyos „anyag” (alkohol, kokain, szerencsejáték stb.) átveszi a pozitív érzést, és fokozza a késztetést, hogy egyre többet vagy egyre sűrűbben fogyasszunk belőle. Ezek rendszeres alkalmazása miatt változás történhet bizonyos agyi területeken, ami után az agy egészséges állapotának visszaállítása hosszú időbe telhet. Nehezíti a leszokást, hogy amikor nem fogyasztjuk ezen szereket elvonási tünetek lépnek fel.

 

Segítségre van szükséged a leszokásban amennyiben

 

 Meg tudsz nevezni pár olyan dolgot, amelytől a kokain megfosztott.

 Heti/napi rendszerességgel kokaint, alkoholt fogyasztasz.

 Hatalma van a kokainnak az életedben.

 Befolyásolja a kokain a családoddal a való kapcsolatot.

 Megkockáztatod, hogy összetűzésbe kerülj a törvénnyel.

 Meggyőz a kokain, hogy olyan dolgokat csinálj, amiről tudod, hogy veszélyes és egészségtelen.

Hogyan tudok segíteni a kokain leszokásban?

 

 

kokainfuggoseg

Amennyiben úgy érzed, hogy az életedben túl nagy szerepet tölt be a kokain és szeretnél egy hatékony és diszkrét megoldást választani, akkor vedd fel velem a kapcsolatot!

Jelentkezz most kokainfüggőség kezelésre!

Titoktartás és a diszkréció fontos számomra.

Hívásokat munkanapokon 8 órától 18 óráig tudjuk fogadni.

+36 30 3155 746 

Nincs más dolgod csak annyi, hogy felhívsz vagy küldesz egy emailt és időpontot egyeztetünk.

orsolicszeno fuggosegkezelo

Orsolics Zénó
Személyes bemutatkozó honlapom: orsolicszeno.hu 

  

 

fuggosegkezeles orsolics zeno

fuggosegkezeles zeno

fuggosegkezeles zeno orsolics

Ügyfeleim elégedettsége nem csak, hogy szakmai sikerem, de a személyes örömöm is egyben, hiszen egy újabb változásnak a részese lenni legalább akkora öröm, mint egy új élet születése. 

 

kokainfuggoseg